invalid MPO file

Отчеты об ошибках
Post Reply
kaestel
Posts: 4
Joined: Thu Jul 09, 2015 1:37 pm
My devices: Fujifilm Digital Viewer FinepixReal 3D V3 Fujifilm Camera Finepix Real 3D W3
Contact:

invalid MPO file

Post by kaestel » Thu Jul 09, 2015 1:46 pm

Hello Kibernetic Software team

yesterday I bought your software Stereo Master to generate 3D-Images native with my Mac without using bootcamp for PC-software.
I tried to assemble MPO-files from rendered images to show them in a Fuji Finepix Real 3D Image frame device (800*600). After saving and loading in the 3D-Device one image is to be seen the second only shows noise. Can you help to solve this failure?

Prof. Andreas Kästner
Bauhaus-University Weimar

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4607
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: invalid MPO file

Post by Mr. Kibernetik » Thu Jul 09, 2015 4:56 pm

Hi!

Yes, Stereo Master can create MPO files from two images.

Can you share two images which produce incorrect MPO output and also this incorrect MPO file?

kaestel
Posts: 4
Joined: Thu Jul 09, 2015 1:37 pm
My devices: Fujifilm Digital Viewer FinepixReal 3D V3 Fujifilm Camera Finepix Real 3D W3
Contact:

Re: invalid MPO file

Post by kaestel » Fri Jul 10, 2015 7:47 am

Mr. Kibernetik wrote:Hi!

Yes, Stereo Master can create MPO files from two images.

Can you share two images which produce incorrect MPO output and also this incorrect MPO file?
Thank you for the quick response, here are the images (from Villa Esche in Chemnitz Architect Henry van de Velde)

Image

greetings from Weimar
Prof. Andreas Kästner

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4607
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: invalid MPO file

Post by Mr. Kibernetik » Fri Jul 10, 2015 7:48 am

I cannot see attachment...

kaestel
Posts: 4
Joined: Thu Jul 09, 2015 1:37 pm
My devices: Fujifilm Digital Viewer FinepixReal 3D V3 Fujifilm Camera Finepix Real 3D W3
Contact:

Re: invalid MPO file

Post by kaestel » Fri Jul 10, 2015 8:44 am

Mr. Kibernetik wrote:I cannot see attachment...
sorry something did not work in my answer. Here again the Url where the images are:

http://www.uni-weimar.de/architektur/ds ... wentry/592

hope it works now
Prof. A. Kästner

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4607
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: invalid MPO file

Post by Mr. Kibernetik » Fri Jul 10, 2015 9:25 am

Thank you for samples.

Your MPO image is displayed correctly on my Fujifilm Finepix Real 3D W1 camera.
Mac Preview utility also displays this file correctly.

I can suggest you to check if your file is correctly written on the storage card.

Post Reply