Anaglyph adjustments

Предложения по улучшению
Post Reply
edgibson
Posts: 4
Joined: Mon Jun 30, 2014 8:15 am
My devices: Macbook Pro - Mavericks

Anaglyph adjustments

Post by edgibson » Mon Jun 30, 2014 8:27 am

Can import .bmp images (left/right) - Need ability to save as .bmp - or lossless tiff
Desaturation for B&W anaglyphs would also be a nice feature.
Last edited by edgibson on Mon Jun 30, 2014 9:00 am, edited 1 time in total.

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4610
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: Anaglyph adjustments

Post by Mr. Kibernetik » Mon Jun 30, 2014 8:54 am

You can make adjustments while in anaglyph screen by using hotkeys.
Please head info in Settings window.

edgibson
Posts: 4
Joined: Mon Jun 30, 2014 8:15 am
My devices: Macbook Pro - Mavericks

Re: Anaglyph adjustments

Post by edgibson » Mon Jun 30, 2014 9:23 am

Mr. Kibernetik wrote:You can make adjustments while in anaglyph screen by using hotkeys.
Please head info in Settings window.
Thank you for the quick response!

Is there a handy way to "reset" back to original state after using hotkeys (other than reloading images)?

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4610
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: Anaglyph adjustments

Post by Mr. Kibernetik » Mon Jun 30, 2014 9:24 am

Yes, good suggestion about uncompressed image format.

User avatar
Mr. Kibernetik
Site Admin
Posts: 4610
Joined: Mon Nov 19, 2012 10:16 pm
My devices: iPad, iPhone, MacBook
Location: Russia
Flag: Russia

Re: Anaglyph adjustments

Post by Mr. Kibernetik » Mon Jun 30, 2014 9:26 am

edgibson wrote:
Mr. Kibernetik wrote:You can make adjustments while in anaglyph screen by using hotkeys.
Please head info in Settings window.
Thank you for the quick response!

Is there a handy way to "reset" back to original state after using hotkeys (other than reloading images)?
Yes, in every view there is a "cross" button - it resets respective setting. There are no hotkeys to reset.

Post Reply